sigplast top

Termopane din Profile PVC SigPlast București

Design Bausistem produce și montează o gamă diversă de ferestre termopan și uși termopan din profil SigPlast pe raza municipiului București și a județului Ilfov.

5/5
4.9 / 67 evaluări Google

Termopane clasa economică fabricate în România

Tipuri de profile PVC SigPlast

Profilul PVC Sigplast este ecologic și economic, fiind realizat din material coextrudat virgin și reciclat. Profilul este realizat în două serii: adâncime de 60 mm cu 4 camere de izolare și adâncime de 70 mm cu 6 camere de izolare.

SigPlast70

SigPlast 70

Date tehnice

 • 6 camere

 • până la Uw = 1,78 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
 • adâncime profil = 70 mm

Vitrare sticlă

 • 36 mm + Argon

Garnituri

 • 2 AD

Clasa

 • B
SigPlast60

SigPlast 60

Date tehnice

 • 4 camere

 • până la Uw = 1,9 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
 • adâncime profil = 60 mm

Vitrare sticlă

 • 24 mm + Argon

Garnituri

 • 2 AD

Clasa

 • B

În funcție de bugetul dumneavoastră feroneria poate fi Roto NT și Roto NX (Fabricație Germania) sau varianta economică, la alegere, între Sigenia și TGP. Detaliile vă vor fi precizate în momentul pregătirii ofertei de preț de către reprezentații noștri.

18 ani experiență

Onorăm comenzile la timp

Oferim garanție extinsă

home bills img

Plătești o mică avere la utilități în fiecare lună?

Costurile cu energia termică pe timp de iarnă și cu energia electrică vara sunt foarte mari? Probabilitatea este ca geamurile tale să nu fie eficiente sau montate defectuos.

Cele mai mari pierderi de energie pe timp de iarnă se fac prin ferestre sau dacă acestea nu sunt montate corect. Din acest motiv facturile tale pot să fie și duble iarna față de cât ar trebui să fie. În același timp vara, temperaturile în locuința ta pot urca foarte repede dacă geamurile nu sunt tratate împotriva razelor UV.

Design Bausistem îți oferă soluția potrivită pentru locuința ta la prețuri de bun simț și cu garanția unui montaj făcut după toate standardele industriei.

Montaj termopane București

Produse PVC termopan cu montaj gratuit în București și împrejurimi

De la geamuri de termopan la uși de termopan, plase de țânțari, rulouri și jaluzele exterioare și până la închidere terase ori compartimentare birouri, Design Bausistem este partenerul tău de încredere când vine vorba de producerea și montajul tâmplăriei PVC în București și județul Ilfov.

Firmă termopane București

Firmă termopane cu peste 18 ani experiență în profilele PVC

Am luat naștere în 2004 cu pași timizi din dorința de a învăța, oferi și dezvolta tehnică de cea mai înaltă calitate în industria termopanelor și în general a tâmplăriei PVC.

Cu o experiență de peste 18 ani, putem spune că orice proiect imposibil pentru unii devine o provocare pentru noi și suntem siguri că în cele din urmă devine realitate.

Suntem tot timpul foarte receptivi și venim în sprijinul clientului pentru a-i putea oferi cea mai bună variantă pentru nevoile sale.

home despre noi

Ce părere au clienții?

Evaluările clienților noștri

În ultimii 18 ani am produs și montat termopane pentru mii de clienți din București și județul Ilfov!

“O adevarata echipa de profesionisti, am primit consiliere la schimbarea ferestrelor si cele mai bune sfaturi pentru intretinerea lor. Recomand! ”

5/5

ALEXANDRU-SORIN din București

“Proiectul noii case a devenit mai simplu cu Design BauSistem!”

5/5

GEORGE din Domnești

“Am schimbat un geam la bucatarie simplu si rapid si cu un cost redus, multumesc Design BauSistem!”

5/5

VERONICA din București

Ai nevoie de termopane sau alt tip de tâmplărie PVC în București sau județul Ilfov?

Design Bausistem îți oferă soluția potrivită pentru locuința ta la prețuri de bun simț și cu garanția unui montaj făcut după toate standardele industriei. Lucrează cu profesioniști!